L’Anjub es el resultat de la inquietud i la passió en la elaboració de cerveses, totes úniques i de qualitat. Utilitzem els millors ingredients i un acurat procediment que ens permet elaborar i obtenir una cervesa 100% natural, sense cap tipus d’additiu ni conservant i sense filtrar ni pasteuritzar.

ELABORACIÓ ARTESANA

AIGUA

MALTA

VARIETAT DE LLÚPOLS

FERMENTACIÓ NATURAL

BOTIGA ONLINE

A la nostra botiga online hi trobaràs les cerveses artesanes que tenim disponibles i en stock. Fes una selecció de les teves cerveses preferides, afegeix-les al carro i fes el teu pagament segur online, te les enviarem a la porta de casa.

*Els productes es venen en caixes de 12 unitats de 33cl. Preu per 12u.
Cal afegir 3 € de ports a totes les comandes

És lleugerament amarga. Sobresurten les notes refrescants del llúpol (amargues i herbals).

 

És una cervesa molt refrescant, tal i com són les cerveses de blat.

És una cervesa que presenta amargor en primer moment i després arriba el dolç de la malta. Acaba amb gustos de cafè i xocolata.

LUG

És una cervesa que presenta una clara amargor i l’efecte del CO2 en primer moment, cosa que provoca el típic raspor del gas.

 

És una cervesa que presenta poca amargor. S’aprecia molt el gust de malta.

Cervesa equilibrada entre el sabor de la fruita, l’amargor del llúpol i el sabor de la malta. Deixa un retrogust dolc no agressiu.

Sabor fruital i especiat, amargor moderada i final sec.

Cervesa maltosa que recorda sabors de biscuit o xocolata, complementada amb sabors especiats com clau o regalècia i amb una amargor tirant a baixa.

Sabors i aromes a cítrics, tropicals i especiats, que la converteixen en una cervesa molt refrescant.

Sabors i aromes a cítrics i herbacis que la converteixen en una cervesa molt refrescant.

PERSONALITZADA

Tan si ets un gourmet de la cervesa com si tot just has fet el teu primer curs de cervesa artesana, diga’ns com t’agradaria que fós la teva cervesa personalitzada i la farem al teu gust. Pots triar els ingredients i fins i tot personalitzar la teva etiqueta.