LES CERVESES

Aquí hi trobaràs  les nostres cerveses artesanes.
Totes les que hem elaborat desde el 2009.
Pale Ale, Bitter, Witbier, Stout, Saison, Session IPA…

És lleugerament amarga. Sobresurten les notes refrescants del llúpol (amargues i herbals).Equilibrada, cos mig. Final sec i persistent.

És una cervesa molt refrescant, tal com són les cer- veses de blat. És una cervesa tipus tèrbola i amb un suau gust a blat. Presenta poca amargor i finalitza amb retrogust de malta fumada.

És una cervesa que presenta amargor en primer moment i després arriba el dolç de la malta. Acaba amb gustos de cafè i xocolata.
Equilibri merescut entre dolç i amarg. Cos elevat.

LUG

És una cervesa que presenta una clara amargor i l’efecte del CO2 en primer moment, cosa que provoca el típic raspor del gas. Després arriba el gust de palla i acaba amb l’amargor provocada pel llúpol.
Deixa la sequedat necessària per demanar-ne una altra. Cervesa que es decanta, clarament, cap al gust amarg. Cos lleuger.

 

És una cervesa que presenta poca amargor. S’aprecia molt el gust de malta.

Cervesa equilibrada entre el sabor de la fruita, l’amargor del llúpol i el sabor de la malta. Deixa un retrogust dolc no agressiu.

Sabor fruital i especiat, amargor moderada i final sec.

Cervesa maltosa que recorda sabors de biscuit o xocolata, complementada amb sabors especiats com clau o regalècia i amb una amargor tirant a baixa.

Sabors i aromes a cítrics, tropicals i especiats, que la converteixen en una cervesa molt refrescant.

Sabors i aromes a cítrics i herbacis que la converteixen en una cervesa molt refrescant.